IHME & KUMMA – olohuone kaupungin keskellä

Annankatu 10, 24100 Salo  Avoinna arkisin klo10-16.                                                  p. 044 920 7073 Tervetuloa vanhat ja uudet asiakkaat.tervetuoloa ik_syksy16duunaritik16syksy

 

ihmekummatukiry_badge      

101_7  NAKKI_LIPPU  DJ NAKKI Facebookissa : facebooklogo

kirjan kansi

ihmejakumma_mainos2015  ihmejakumma_kahvilalogo3

  IHME & KUMMA – OLOHUONE KAUPUNGIN KESKELLÄ

Salon Vaijerit ry on avannut yhteistyössä Salon työ- ja toimintakeskuksen kanssa 1.10.2015 olohuoneen keskelle kaupunkia – Annankatu 10, Salo.

 Entinen liiketila on talkootyöllä muutettu kodinomaiseksi sopukaksi ja monitoimitilaksi, johon on helppo istahtaa hetkeksi jos toiseksikin mukavaan seuraan. Ihme & Kumma on luotu avotyöpaikaksi muutamalle kehitysvammaiselle, jotka kykyjensä ja taitojensa mukaan vastaavat avoimen olohuoneen ylläpidosta, viihteestä ja palveluista sekä pääsevät näin tasavertaisina osallistumaan kaupunkilaisten arkeen.

Avotyön lisäksi Ihme & Kumma aktivoi myös toimintakeskuksessa työskenteleviä kehitysvammaisia: ”pipariryhmä” leipoo viikoittain pieniä leivonnaisia annettavaksi kahvin tai teen kera. Myös Ihme & Kumman omat facebook -sivut syntyvät ja niitä päivitetään kehitysvammaisten toimesta.

Salon Vaijerit ry:n ja Salon työ- ja toimintakeskuksen väki yhdessä kehitysvammaisten kanssa on toteuttanut koko projektin olemattomalla budjetilla. Kireä aikataulu on ollut haaste, jossa kierrättämällä ja talkoohengellä on haluttu luoda avotyöpaikkoja kehitysvammaisille. Ja ennen kaikkea pyritään antamaan kehitysvammaisille mielekästä tekemistä, onnistumisen kokemuksia ja aito mahdollisuus olla osa laajempaa yhteisöä – Salon toimintakeskuksen ja Vaijereiden pienellä avulla ja tuella tietenkin.

Ihme & Kumma                                                                                                              Poikkea tai ota meihin yhteyttä: puh.  044 920 7073 

AVOIN OLOHUONE KESKELLÄ SALOA – TERVETULOA!