IHME & KUMMA – olohuone kaupungin keskellä

WWW.IHMEJAKUMMA.COM – nettisivuiltamme löydät ajankohtaista tietoa! 

Annankatu 10, 24100 Salo – Tervetuloa vanhat ja uudet asiakkaat!tervetuoloa ik_syksy16duunarit

 

ihmekummatukiry_badge  ihmejakumma_kahvilalogo3

kirjan kansiihmejakumma_mainos2015

  IHME & KUMMA – OLOHUONE KAUPUNGIN KESKELLÄ – näin se alkoi: 

Salon Vaijerit ry on avannut yhteistyössä Salon työ- ja toimintakeskuksen kanssa 1.10.2015 olohuoneen keskelle kaupunkia – Annankatu 10, Salo.

 Entinen liiketila on talkootyöllä muutettu kodinomaiseksi sopukaksi ja monitoimitilaksi, johon on helppo istahtaa hetkeksi jos toiseksikin mukavaan seuraan. Ihme & Kumma on luotu avotyöpaikaksi muutamalle kehitysvammaiselle, jotka kykyjensä ja taitojensa mukaan vastaavat avoimen olohuoneen ylläpidosta, viihteestä ja palveluista sekä pääsevät näin tasavertaisina osallistumaan kaupunkilaisten arkeen.

Avotyön lisäksi Ihme & Kumma aktivoi myös toimintakeskuksessa työskenteleviä kehitysvammaisia: ”pipariryhmä” leipoo viikoittain pieniä leivonnaisia annettavaksi kahvin tai teen kera. Myös Ihme & Kumman omat facebook -sivut syntyvät ja niitä päivitetään kehitysvammaisten toimesta.

Salon Vaijerit ry:n ja Salon työ- ja toimintakeskuksen väki yhdessä kehitysvammaisten kanssa on toteuttanut koko projektin olemattomalla budjetilla. Kireä aikataulu on ollut haaste, jossa kierrättämällä ja talkoohengellä on haluttu luoda avotyöpaikkoja kehitysvammaisille. Ja ennen kaikkea pyritään antamaan kehitysvammaisille mielekästä tekemistä, onnistumisen kokemuksia ja aito mahdollisuus olla osa laajempaa yhteisöä – Salon toimintakeskuksen ja Vaijereiden pienellä avulla ja tuella tietenkin.

IHME & KUMMA – AVOIN OLOHUONE KESKELLÄ SALOA – TERVETULOA!